Snelle levering
Ruime voorraad
Groot assortiment
Review Logo9.2 @ Kiyoh
0
0
Snelle levering
Ruime voorraad
Groot assortiment

Flens of Muurflens - Welke douchegoot pas ik toe?

 


Drain met flens

Een drain of douchegoot met flens is rondom voorzien van een uitstekende rand. Deze drain kan in vrijwel alle situaties worden toegepast, zowel in watervaste (beton)vloeren als bij andere type vloeren zoals Lewisplaten. Na de plaatsing brengt u op de uitstekende rand een waterkerende laag aan. Dit wordt vaak aangeduid met kimband of membraan. Mocht er ooit water intreding plaatsvinden langs de randen van de drain, dan zal deze waterkerende laag voorkomen dat het water daadwerkelijk het onderliggende materiaal bereikt. Eventueel water zal middels verdamping vanzelf weer verdwijnen. Voor niet watervaste vloeren is de plaatsing hiervan noodzakelijk, voor betonvloeren geeft dit u een extra zekerheid.

De drains met flens hebben we met verschillende uitlopen, bekijk hier alle: 

- Drains met vaste zij-uitloop en flens

- Drains met flexibele (360° draaibaar) uitloop en flens

- Drains met onderuitloop en flens

 

Drain met muurflens

Een drain met muurflens is qua eigenschappen gelijk aan de flens, maar is speciaal geschikt voor plaatsing tegen de wand. Hiermee kunt u uw drain dus strak langs een wand realiseren. De overgang van wand naar vloer is een gevoelige plek om af te dichten en de muurflens stelt u in staat om deze goed waterdicht te realiseren. Net als bij de drain met flens plaatst u ook hier een waterkerende laag die zorgt voor een goede bescherming van de onderliggende vloer. Bekijk alle douchegoten met muurflens. 

 

Op zoek naar de juiste douchegoot of drain voor uw situatie? Kijk dan snel bij al onze douchegoten in lengtes van 30 t/m 160 cm. Advies nodig bij de juiste keuze? Neem dan contact op met onze medewerkers

 

Regel zelf

Bekijk bestellingen en facturen online

Bel ons

Bereikbaar op werkdagen:
8.30 tot 12.00 uur
13.00 - 16.30 uur

033 - 303 4331

Social media

Stuur ons een bericht via Facebook

9.2Review LogoWij scoren een 9.2 op Kiyoh

Drainhandel.nl

Neonweg 25
3812 RG Amersfoort Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking