Snelle levering
Ruime voorraad
Groot assortiment
Review Logo9.2 @ Kiyoh
0
0
Snelle levering
Ruime voorraad
Groot assortiment

Hoe kies ik de juiste uitloop voor de douchegoot?

We hebben verschillende soorten douchegoten in ons assortiment, maar welke is voor u de beste keus? Het is belangrijk om bij de keuze van een drain rekening te houden met dat er in de vloer voldoende ruimte is voor de sifon en de afvoerleidingen, zodat deze aangesloten kunnen worden zonder dat er spanning op de koppeling ontstaat. De douchegoot moet volgens de geldende normeringen worden geïnstalleerd. Denk aan voldoende beluchting en ontluchting en zorg voor voldoende afschot (min. 2% per meter).

 

Zij-uitloop

Bij een douchegoot met een zijuitloop wijst de uitloop naar voren. Afhankelijk van de maat is de douchegoot verkrijgbaar met flens of met muurflens. Deze drain is standaard voorzien van een uitneembaar RVS sifon en haarfilter.

 

Flex-uitloop

Deze flex-uitloop douchegoten bestaan uit een RVS lichaam met een PVC sifon behuizing. Dankzij deze combinatie is de zij-uitloop van deze drain 360° draaibaar, waardoor u flexibel bent in het realiseren van de aansluiting op de afvoer. Hierdoor is deze douchegoot uitstekend toe te passen in bijvoorbeeld de renovatie van uw badkamer. Bekijk hier alle goten met flexibele uitloop. 

 

Onderuitloop 

Bij de douchegoot met onderuitloop is de uitloop recht naar beneden. Dankzij de ruime doorlaat kan deze drain altijd al het water afvoeren en deze drain is bovendien ook nog eens gemakkelijk te reinigen. U sluit deze drain gemakkelijk aan onder uw vloer middels de 50 mm onderuitloop. Daarmee is deze douchegoot bij uitstek geschikt voor plaatsing in badkamers met een dunne vloeropbouw. 

Deze douchegoot met onderuitloop is standaard niet voorzien van een sifon. Bij het aansluiten van deze douchegoot op het riool is het daarom noodzakelijk om een zwanenhals of sifon te creëren. Daarin blijft altijd een laagje water staan, zodat eventuele luchtjes uit het riool niet door de douchegoot naar buiten kunnen komen. Om de installatie gemakkelijker te maken hebben wij een flexibele PVC sifon samengesteld, waarmee de douchegoot waterdicht en stankvrij kan worden aangesloten. Kijk hiervoor bij de accessoires of ga direct naar de sifon.

Bekijk hier alle goten met onderuitloop.

Regel zelf

Bekijk bestellingen en facturen online

Bel ons

Bereikbaar op werkdagen:
8.30 tot 12.00 uur
13.00 - 16.30 uur

033 - 303 4331

Social media

Stuur ons een bericht via Facebook

9.2Review LogoWij scoren een 9.2 op Kiyoh

Drainhandel.nl

Neonweg 25
3812 RG Amersfoort Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking